Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Libret informatiu Grau Infermeria curs 2021/22

 

Vols venir a estudiar el Grau d'Infermeria l'EUI-Sant Pau? Hi ha molts motius per formar-te amb nosaltres com infermera. Visita'ns al següent enllaç:  https://youtu.be/4o7Lhu7kz1o

 

Sessions informatives a futurs estudiants Grau d'Infermeria curs 2021/22

La previsió de les sessions informatives es que siguin presencials, si per motiu de la situació actual deguda a la pandèmia això no fos possible, s’avisaria i es farien de forma virtual.

  •  5 de maig de 2021 a les 16 h 
  •  12 de maig de 2021 a les 12,30 h 
  •  20 de maig de 2021 a les 12 h
  •  26 de maig de 2021 a les 16 h
  •  28 de juny de 2021  a les 16 h

Cal sol·licitar reserva de plaça a l'adreça electrònica secretariaeui@santpau.cat indicant el nom de la persona interessada,  i tambe la sessió a la que vol assistir.

*No es podrà assistir a la sessió de portes obertes acompanyat, en cas que es vulgui, l'acompanyant podrà esperar fora de l'escola.

 

Les sessions es faran a l'aula 3 de l'EUI-Sant Pau

C/ Sant Antoni Maria Claret, 167 (Entrada al costat de l'Església)

08025 Barcelona 

 

Saló UNIFeria

Del 19 al 21 de març, les universitats catalanes es traslladen virtualment a la plataforma UNIferia arran de l’ajornament del Saló de l’Ensenyament. L'objectiu és oferir als estudiants de secundària tota la informació sobre el ventall de graus i centres que estava previst que haguéssin pogut conèixer al Saló.

 

 

Jornades de Portes Obertes UAB

 

Divendres 12 i dissabte 13 de febrer: Portes obertes online!

Vine a les portes obertes de la UAB sense sortir de casa o de l’institut! Les fem dos dies seguits, divendres 12 i dissabte 13 de febrer.

Les sessions informatives les fan professores i professors de cada grau, que són qui millor et sap explicar de què va o perquè fer un grau o un altre. A més, podràs fer-los tantes preguntes com vulguis durant la sessió.

Molt important: per accedir-hi, cal que et registris omplint el formulari d'inscripció:               formulari d'inscripció.

 

 

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Informació d'interès
Secretària de Gestió Acadèmica i Administrativa EUI

Cristina Baciero

Personal de Gestió Acadèmica

Edna Carballo

Sara Farré

Raquel Pujol 

Magdalena Sánchez 

Neus Taribó 

 

 

seui@santpau.cat