Camí de navegació Camí de navegació

Notícies Notícies

Vés enrere

OBERTA CONVOCATÒRIA SICUE 2021/22

Notícies
07/02/2021
OBERTA CONVOCATÒRIA SICUE 2021/22
SICUE
 

El Sistema de Intercambio entre Centros Universitarios de España (SICUE) és un programa que facilita els intercanvis d'estudiants a nivell nacional. Aquest programa facilita el poder realitzar part dels estudis en una universitat diferent, amb garanties de reconeixement acadèmic i d'aprofitament, així com d'adequació al seu perfil curricular. Aquest intercanvi ofereix a l'estudiant la possibilitat d'experimentar diferents sistemes docents, inclòs el règim de pràctiques, i de conèixer els aspectes socials i culturals d'altres Comunitats Autònomes.

Les places són per un semestre o per un curs acadèmic. Cal consultar les durades que s'ofereixen segons destinació atenent a un Conveni signat prèviament entre les diferents universitats. 

L'estudiant que participa en qualsevol d'aquests programes manté la condició d'alumne de la seva universitat d'origen, en la qual s'haurà de matricular i abonar, si s'escau, l'import de la matrícula. A la universitat de destinació, l'alumne gaudirà de matrícula gratuïta per a les assignatures incloses a l'acord d'equiparació, i tindrà els mateixos drets i serveis que els alumnes locals. Les universitats participants en el programa SICUE es comprometen, a més d'oferir la matriculació gratuïta als estudiants d'intercanvi, a proporcionar la informació necessària sobre els cursos acordats, els procediments d'inscripció i orientació per a trobar allotjament.

Per a més informació:

CRUE- Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas