Camí de navegació Camí de navegació

Notícies Notícies

Vés enrere

ComunicatDirectora

Notícies
08/04/2020
Comunicat de la directora sobre mesures respecte a la finalització del curs

L'Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (EUI-Sant Pau) segueix les consignes dictades per Departament de Salut, l'Agència de Salut Pública, el Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, la FGS de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Universitat Autònoma de Barcelona, que mantenen les mesures de protecció i seguretat individual aplicables actualment per fer front a la pandèmia del Covid-19.

Davant l’elevada possibilitat que la situació de confinament de la població s’allargui més enllà de les vacances de Setmana Santa i que la represa de l’activitat s’hagi de fer de manera progressiva, l’Equip de Govern de la UAB, juntament amb les direccions de tots els centres, donen per finalitzada la docència presencial del segon semestre del curs 2019-2020 i acorden que tota l’activitat docent pendent continuarà en format virtual o remot.

L’EUI-Sant Pau es troba immersa en la dura tasca de donar una ràpida resposta a les qüestions que aquesta complicada situació planteja; entre altres, la de realitzar, de manera abrupta, la transició dels ensenyaments presencials als ensenyaments online. En aquest sentit, el nostre objectiu ha estat cercar mecanismes per garantir la continuïtat de tot l’alumnat en el seguiment de la docència i la seva corresponent avaluació. 

En espera de les indicacions generals de l’Equip de Govern de la UAB, l’Equip de direcció de l’EUI-Sant Pau està treballant en futures actuacions, emmarcades a la finalització del curs, per donar garanties a l’alumnat, al professorat i al personal d’administració i serveis, que d’una manera directa o indirecta, dóna suport a l’activitat acadèmica.

No vull acabar sense desitjar una ràpida recuperació a aquells de vosaltres que heu emmalaltit o que teniu persones properes afectades per la malaltia.

 

Mercedes Abades Porcel

Directora

 

Barcelona, 8 d’abril de 2020