Camí de navegació Camí de navegació

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Convocatòria ajuts ACA
Convocatòria ajuts ACA
Convocatòria ajuts ACA

Any acadèmic 2019/2020

En data 12 de març de 2020, s’ha publicat al DOGC número 8083, la RESOLUCIÓ EMC/667/2020 de 3 de març, per la qual s’obre la convocatoria per a la concessió dels ajuts a estudiants universitaris de centres adscrits (ACA 2019/2020).

El termini de presentació de sol·licituds és del 16 de març fins el 16 d’abril del 2020 a les 14:00h, com sempre trobareu tota la informació al web http://agaur.gencat.cat/ca/inici/.

Les sol·licituds s’han d’emplenar per via electrònica a través de Tràmits gencat de la seu corporativa de la Generalitat de Catalunya, a Tràmits.

El formulari només es podrà signar digitalment i, pels que no tinguin ja signatura digital, el certificat IdCat mòbil és l’opció més fàcil i ràpida (IdCAT Certificat). Però s’ha de tenir en compte que els estrangers (amb NIE) han d’anar físicament a sol.licitar aquest certificat, no el poden fer per la pàgina web, hauran d’apropar-se a qualsevol de les Entitats de Registre idCAT. El requisit per poder fer-ho pel web és tenir DNI i targeta sanitària.

Per a més informació, podeu consultar el web de l'AGAUR.

 

 

HOSSPAU Menu HOSSPAU Menu

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Informació d'interès
Secretària de Gestió Acadèmica i Administrativa EUI

Cristina Baciero

Personal de Gestió Acadèmica

Edna Carballo

Sara Farré

Raquel Pujol 

Magdalena Sánchez 

Neus Taribó 

 

 

seui@santpau.cat