Camí de navegació Camí de navegació

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Convocatòria ajuts ACA
Convocatòria ajuts ACA
Convocatòria ajuts ACA

Any acadèmic 2018/19

En data 10 de maig de 2019, s’ha publicat al DOGC número 7872, la RESOLUCIÓ EMC/1230/2019 de 2 de maig, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts a estudiants universitaris de centres adscrits (ACA).

El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà un cop es publiqui la convocatòria, com sempre trobareu tota la informació al web http://agaur.gencat.cat/ca/inici/.

En aquests moments l'AGAUR està treballant en la publicació de la convocatòria per tal de poder obrir el termini al més aviat possible. Us n’informarem igualment quan es publiqui.

Us recordem el canvi que vam plantejar l’any passat en el formulari, es tramitarà com sempre a través de la pàgina de Tràmits de la Generalitat però no tindran la opció de fer-ho sense certificat digital.

Els certificats i signatures electròniques que accepta la plataforma de Tràmits es poden consultar en la seva web.

En cas de no tenir-ne cap (el DNI-e  p.e. serveix) el més ràpid i fàcil és l’idCat Mòvil (és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet). És molt fàcil de sol·licitar i d’utilitzar posteriorment (IdCAT Certificat), només cal tenir el DNI actualitzat la targeta sanitària.

En el cas de no tenir DNI no es pot tramitar aquest certificat per internet i s’ha d’anar presencialment a algun dels seus registres (Entitats de Registre idCAT).

Per a més informació, podeu consultar el web de l'AGAUR.

HOSSPAU Menu HOSSPAU Menu

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Informació d'interès
Secretària de Gestió Acadèmica i Administrativa EUI

Cristina Baciero

Personal de Gestió Acadèmica

Raquel Pujol 

Magdalena Sánchez 

Neus Taribó 

Consergeria

César Diéguez 

 

seui@santpau.cat