Ruta de navegación

TFM-AtencioInfermeria

Profesorado del Máster
Profesorado del Máster
Profesorado del Máster

Abadia Abadia, MªJesús. Llicenciada en Psicologia. Psicòleg Clínic a l’Hospital de Sant Pau.         

Almenta Gallego, David. Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatra. Adjunt del Servei de Psiquiatria. Expert en intervenció familiar. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Batalla Martin, David. Doctor en Infermeria per la URV. Diplomat en Infermeria. Centro de Salud Mental Nou Barris.

Borrás i Murcia, Cecilia. Doctora en Psicologia. Presidenta de l'Associació "Després del suïcidi-Associació de Supervivents (DSAS)".

Brigidi, Serena. Doctora en Antropologia de la Medicina per la URV. Professora  Departament Ciències Socials i Benestar de la Universitat de Vic.

Busquets Alibés, Ester. Doctora en Filosofia i Diplomada en Infermeria. Responsable d'Infermeria de l'Institut Borja de Bioètica. Universitat de Vic.

Carril Batuecas, Soraya. Graduada en Infermeria. Especialista en Salud Mental. Infermera en el Hospital de dia de Trastorns de la Conducta Alimentaria del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Carceller Sindreu, M Mar. Doctora en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatria. Adjunta Servei de Psiquiatria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Cardoner Alvarez, Narcís. Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatria. Director del Servei de Psiquiatria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Clotet, Laura. Epidemiològa del Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès. Metgessa a unitat de transit ASSIR Sabadell, Sexòloga i Coordinadora del grup de sexualitat de la CaMFiC.

De Diego Aldeliño, Francisco Javier. Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatria. Adjunt del servei de Psiquiatria. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

De Francisco Prófumo, Seyla . Diplomada en Infermeria. Màster en Infermeria Psiquiàtrica i Salud Mental.  Professora de la Escola Universitària EUI-Sant Pau. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Abad Garcia , Sergi  Especialista en Psiquiatria. Director del Servei de conductes Addictiva  de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Duro Herrero, Pilar. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatria. Cap Clínic d’Unitat de Recursos Comunitaris. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Garcia Barrachina, Marina. Diplomada en Infermeria i Especialista en Salut Mental. Unitat Conductes Addictives. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Garcia Ribera, Carles. Doctor en Medicina i Cirurgia. Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatria. Adjunt a la Direcció del Servei de Psiquiatria.

Gómez Guijarro, Carmen. Treballadora Social. Servei de Psiquiatria Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Madre Rull, Mercè. Doctora en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatria. Adjunta del Servei de Psiquiatria, Unitat de Conductes Addicitives. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Parrilla Rios, Ismael. Diplomat en Infermeria. Màster en Infermeria Psiquiàtrica y Salud Mental.  Infermer Supervisor Psiquiatria. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Pérez Blanco, MªJosefa. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatria. Adjunta del servei de Psiquiatria. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Portella Moll, Maria J. Doctora en Psicologia. Cap del Grup de Recerca en Trastorns Psiquiàtrics. Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau (IIB-Sant Pau). Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Richarte Fernández, Vanesa Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatria. Adjunta del servei de Psiquiatria de l’Hospital Vall d’Hebron

Roldan Bejarano, Alexandra. Doctora en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatria. Adjunta del Servei de Psiquiatria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Romero Pastor, Monica Doctora en Antropologia. Diplomada en Infermeria. Professora de la Escola Universitària EUI-Sant Pau. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

San Miguel Heras, Jacobo. Diplomat en Infermeria i Especialista en Salut Mental. Centre de Salut Mental Nou Barris.

Salut Mental Catalunya. Federació de moviment social de representació, atenció i suport a les persones amb problemes de salut mental i les nostres famílies. Model d’atenció comunitària

Santos Blas, Fernando Diplomat en Infermeria. Màster en Infermeria Psiquiàtrica y Salud Mental. Infermer de Salut Mental Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Sirvent Angulo, Montserrat. Diplomada en Infermeria. Especialista en Salut Mental. Llicenciada en Humanitats.

Soler Ribadiu, Joaquim. Doctor en Psicologia. Psicòleg Clínic. Adjunt del Servei de Psiquiatria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Soriano Pacheco, José. Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Psiquiatria. Consultor S. Psiquiatria. Coordinador de la Unitat de Teràpia Familiar. Adjunt de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Tomé Pérez, Jose Alberto. Graduat en Infermeria i Especialista en Salut Mental. Unitat Conductes           Addictives. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Torres Andreu, Cristina. Graduada en Infermeria i Especialista en Salut Mental. Terapeuta familiar i de parella. Unitat d’Hospitalització Psiquiàtrica Parcial a Domicili. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Vicent Gil, Muriel  Doctora en Psicologia. Adjunta del Servei de Psiquiatria, Unitat de Conductes Addicitives. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

HOSSPAU Menu

Enfermería Psiquiátrica y Salud Mental