Breadcrumb

Recursos

Recursos
Recursos
Recursos

ESPAIS

Els nous espais de simulació clínica donen resposta a una necessitat docent emergent, que complementa la formació  de grau i postgrau.

La nova àrea per a simulació consta de:

  • Quatre sales: 3 habitacions preparades per ajustar-se a la fidelitat contextual que requereixen els entorns d’hospitalització (hospitalització convencional,-una de les habitacions incorpora un espai per a simular el bany assistit-, urgències hospitalàries, pacient crític), i un despatx per a simular una consulta infermera. L’espai està dotat amb mobiliari sanitari, equipament tecnològic i sistema de  càmeres i micròfons per registre de vídeo i audio. El sistema permet visualitzar i registrar els escenaris desenvolupats des de qualsevol lloc amb connexió a intra i internet.
  • Una cinquena sala, polivalent, per a pre-briefing i de-briefing (acollida de participants, i anàlisi i reflexions posteriors a les simulacions), a través d'una pantalla que permet visualitzar amb els alumnes en cadascun dels casos dels escenaris simulats.

L’àrea està dissenyada per beneficiar a un gran nombre d'estudiants, que poden participar en la simulació de manera directa o indirecta.

 

 

SIMULADORS

Disposem de simuladors fidels a la realitat i amb diferents nivells de funcions fisiològiques, i interactius, controlats per mitjà de tauletes amb diferents programaris, a més d’un equip de pacients simulats o estandarditzats que ens permeten desenvolupar solucions a mida de manera àgil, flexible i dinàmica en els diferents situacions  de la salut. 

 

EQUIP HUMÀ

 

Coordinació de Simulació

M.Teresa Ricart - mricart@santpau.cat 

 

Tècnic en Simulació

Antonio Mancuso - amancuso@santpau.cat 

HOSSPAU Menu