Ruta de navegació

JORNADES SENSE FUM

JORNADES SENSE FUM
JORNADES SENSE FUM
JORNADES SENSE FUM

CURS 2022/23

XXIV SETMANA SENSE FUM

L’EUI-Sant Pau ens adherim a la Campanya #niFUM #niVAP Viu a tot color!

La Comissió de Tabaquisme del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), coincidint amb la celebració de la XXIV Setmana Sense Fum –que tindrà lloc entre el 25 i el 31 de maig (Dia Mundial Sense Tabac), sota el lema “Millor el moviment que no el fum o el vapeig“; i de la qual el CCIIC és col·laborador– llança la campanya #niFUM #niVAP Viu a tot color!

L’objectiu és transmetre a la població la dependència i riscs que suposa el consum de tabac i altres substàncies per a la salut. Adreçada al públic en general, la campanya també contempla l’acció de dinamització Parelles #niFUM #niVAP, destinada a conscienciar els estudiants d’Infermeria i d’altres disciplines de Salut del seu rol de lideratge i, alhora, posar l’accent en la incongruència que suposa que els professionals de la salut (futurs o actuals) fumin.

Amb l’objectiu de provocar la interacció, l’acció és una crida a l’estudiantat de Salut perquè prengui el compromís d’acompanyar una/un altre jove en el procés de deixar de fumar, posant en pràctica la seva formació.

 

CURS 2021/22

XXIII SETMANA SENSE FUM

Com cada any, celebrem i participem en la Setmana Sense Fum (SSF), que tindrà lloc durant la setmana del 25 al 31 de maig, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig).

En aquesta XXIII edició, el lema és “Viu sense fumar i comença a sumar”

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La setmana Sense Fum és una de les eines amb que cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

Més informació al web de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)

 

CURS 2020/21

XXII SETMANA SENSE FUM

La XXII Setmana Sense Fum es celebra del 25 al 31 de maig. L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. Aquest any el lema és "Suma Salut. Quan t'actives, no fumes i beus menys, sumes salut"

La web de la campanya està disponible a: http://www.setmanasensefum.cat/index.aspx

HOSSPAU Menu