Ruta de navegació

Notícies

null XXIV Setmana Sense Fum

Notícies
22/05/2023
XXIV Setmana Sense Fum

L’EUI-Sant Pau ens adherim a la Campanya #niFUM #niVAP Viu a tot color!

La Comissió de Tabaquisme del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), coincidint amb la celebració de la XXIV Setmana Sense Fum –que tindrà lloc entre el 25 i el 31 de maig (Dia Mundial Sense Tabac), sota el lema “Millor el moviment que no el fum o el vapeig“; i de la qual el CCIIC és col·laborador– llança la campanya #niFUM #niVAP Viu a tot color!

L’objectiu és transmetre a la població la dependència i riscs que suposa el consum de tabac i altres substàncies per a la salut. Adreçada al públic en general, la campanya també contempla l’acció de dinamització Parelles #niFUM #niVAP, destinada a conscienciar els estudiants d’Infermeria i d’altres disciplines de Salut del seu rol de lideratge i, alhora, posar l’accent en la incongruència que suposa que els professionals de la salut (futurs o actuals) fumin.

Amb l’objectiu de provocar la interacció, l’acció és una crida a l’estudiantat de Salut perquè prengui el compromís d’acompanyar una/un altre jove en el procés de deixar de fumar, posant en pràctica la seva formació.